Logo

CrossFit Nybegynnerkurs

19. september kl.1930-2030


Tirsdag 19. september 2017 starter vi det andre nybegynnerkurset for høsten i CrossFit for de som vil komme i form på en ny og morsom måte! Dette er den mest effektive treningen du kan prøve i 2017.

NB! Første kurs ble utsolgt!


Image

Vi kjører i gang et nybegynnerkurs i CrossFit. Kurset er for helt utrente folk som tror de er i dårlig form, (vi vet du har potensialet) og folk som ønsker innføring i crossfit fra grunnen (markløft, knebøy, frivendinger, løping, gymnastiske øvelser m.m). Ingen er i for dårlig form for å delta.

Kurset går over en mnd og koster 1500 kr. Dvs du binder deg ikke til noe etter kurset, ingen dyre 12 mnd kontrakter hvis du plutselig blir støttemedlem etter kurset.

Dette er som sagt et lavterskelkurs, du trenger ikke være i god form, du trenger ikke binde deg til dyre kontrakter. Her trenger du bare et ønske om å prøve noe nytt og utvikle potensialet i deg. Vi har troen på ditt atletiske potensiale.

Våre instruktører er internasjonalt utdannet og godkjent. De er eksperter på funksjonell trening og bevegelsesanalyser med korrigering. Her vil du få oppfølging for å bedre styrke, kondisjon, fleksibilitetsproblemer m.m. Har du en stillesittende jobb som påfører deg belastningslidelser vil den allsidige treningen i CrossFit Bodø være med på å gi deg en bedre livskvalitet. Dette er PT timer i grupper til en vannvittig lavere pris en du må betale for normal PT.

BBGym Bodø er byens ledende gym for funksjonell trening, vi er størst og best på det vi gjør. Senteret har løfteplatformer for olympiske løft, vi har 100m innendørs løpebane med løpedekke. Vi har 36 m med pullupsstenger med ringer, strikk og slynger. I tillegg har vi flere hundre m2 med matteområder for kampsport og annen trening.

Tidspunkt: Tirsdager og torsdager kl 19.30-20.30
Utstyrs som trengs: Godt humør, treningsklær og rene innesko.
Pris: 1500 kr for kurset.

Image

Våre nybegynnerkurs har blitt veldig populære, så vi anbefaler påmelding snarest mulig da det er begrenset antall plasser. :-)

OBS DERE MÅ FULLFØRE BETALING AV KURSET MED PAYPAL I NESTE STEG ELLERS SÅ SLETTES PÅMELDINGENE DERES. Det er mulig å betale som gjest med betalingskort, dere trenger ikke registrere dere hos PayPal.


Ta kontakt med Patrick for mer informasjon på patrick@bbgym.no

@BBGym Bod AS Pris: 1500,- NOK